Dette trenger du:
Ca. 450 g Oreo Cookies
100 g smeltet smør
2 pk. Tine kremost naturell (eller 1 pk Phildelphia 225 g) myknet
2,5 dl melis
ca 3,5 dl piska krem
2,5 SS sukker
1 pose sjokolademousse Toro
3 dl melk ( til moussen).
Ca. 450 g Oreo Cookies
100 g smeltet smør
2 pk. Tine kremost naturell (eller 1 pk Phildelphia 225 g) myknet
2,5 dl melis
ca 3,5 dl piska krem
2,5 SS sukker
1 pose sjokolademousse Toro
3 dl melk ( til moussen).
1/4 del av oreo kjeksene legges for seg i seg i en skål og brekkes opp i småbiter. Ta restene av kjeksen og putt i en pose, knus kjeksene ( strl på bitene kan man velge selv, kaken blir mer ''sprø'' om du ikke smudrer bitene for mye!). Smelt smør, og hell det over kjeksbitene i kakeformen( jeg satt omrisset av kakeformen på et kakefat slik at når du tar av denne, er kaken alt på fatet!). Bruk en 24 cm rund form.
Bland kremosten med melis med en mixer, til massen blir fin og luftig. Bland deretter fløten med sukker, til det blir krem. Bruk ca halvparten av den stivpiskete kremen til å røre forsiktig inn i den ferdige ostemassen. Smør massen over kakebunnen og legg oppi halvparten av kakebitene du har
satt til side.
sett i kjøleskapet 30 min.
Mix opp sjokolademoussen, følg bruksanvisning på pakningen. Smør massen over kaken og strø på kake biter. Sett i kjøleskap ytterligere 1 time. Legg et lag med krem på toppen til slutt, og pynt eventuelt med flere kakesmuler eller lag et mønster med vanlig sjokoladesaus.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar