torsdag 24. juni 2010

4 days

Mandag var med Malin kjempe kos, på kvelden kom Aliza og sov over.

Tirsdagen dro jeg og Aliza og spiste lunsj hos mormoren og farfaren hennes, etter det dro jeg til Michelle. Så kom Joa så dro vi til byen en tur, så hjem og lagde middag biff, stekt løk, svin, potetmos og peppersaus nam.. Og snakket å koset oss.

Onsdagen fløy jeg rundt å søkte litt sommerjobber, bedre sent enn aldri er det ikke det de sier? En del hadde fikset ferdig alt men leverte ut 13 cv'er og en del spurte om jeg kunne komme tilbake slutten av juli fordi de trengte folk til høsten. Etter det var kl borti fem, da kom Robin lagde vi mat, så på frustrerte fruer, spiste is og så på film og koset oss.

I dag har vært en effektiv dag. Lagde frokost tilmeg og Robin, så frustrerte fruer. Ryddet rommet, brettet klær, tok inn i oppvaskmaskinen,støvsuget huset, vasket bade, baket, øvekjørt, kjøpt middag.. Nå skal jeg snart se film før jeg tar kvelden..

Helgen går med til venner,Robin... Og Pakking til HOVE!! iiiii Drar på mandag, jeg skal forresten jobbe fra 08.00-20.00 tirsdag og fredag som vakt. Haha kan bli spennende.


Bad Lieutnant litt lang tråki men ikke dårlig, it's complicated er både morsom søt og kjempe bra må ses, edge of drakness ikke sett enda, men mamma og Tom sa den var bra så verdt å leie.


Michelle og tantebarnet Rakel.

Ille søte hunden til Michael.

Herlig is med mamma's hjemmebakede browni.

Deilig middag jeg lagde når Malin var på besøk.


Ny kjole/Topp-skjorte fra bik bok, den er søt.

Ingen kommentarer: