mandag 15. november 2010

Typisk min flaks..


Jada fant ut i dag at Escape the fate har avlyst konserten de skulle spille på onsdagen, pga bassisten skulle på avrusning. - Flott timing, men men slik er det jo. Bare så utrolig uflaks at det måtte skje nå noen dager før konserten..


Det dumeste er jo at vi ikke får pengene tilbake av rockfeller pga de ikke var hovedbandet. Noe som burde være en garanti etter min mening. Ofte er det jo slik at folk gleder seg mer til oppvarmings bandet enn hovedbandet.


Tingen nå er at bullet for my valentine har begge sett før, og Robin liker de ikke heller. Det andre bandet liker jeg, men Robin hører ikke på de. Da blir det jo kjipt at biletten da er litt av julegaven hans..


Må si det er flott service fra rockfellers side. Om en artist avlyser burde man fått tilbake pengene, og om ikke hertfall fått tilbake noe, siden det faktisk blir et band mindre på onsdagen. Men nei det var vist ikke slik de gjør det! Utrolig kjipt å bruke 700kr på biletter pluss flere hundre kr på å komme seg frem og tilbake når bandet man ville se ikke kommer...


Håper vi får solgt bilettene.. Konserten er jo i Oslo 17.11, kl 20.00 så tiden flyr...

Ingen kommentarer: