mandag 25. mai 2009

Lang helg!

Kjøpte parfyme og 2 maskara på båten (17 mai)
Kjøpte noen filmer
Undertøy h&m
Kose bukse bik bok, t-skjorte vero moda

iiii denne uken var det fri helt fra onsdagen etter skolen. Onsdagen dro jeg til Robin, vi slappet av så film med Mihelle og Emil, taken- filmen var kjempe bra! Så spiste vi pizza.


Torsdagen
var jeg, Michelle, Emil, Ine på pizzaninni og tok oss sjokolade milke shake. ( robin og pat en liten tur). Michelle og Emil dro også etter en stund, men jeg og ine ble igjen og snakket, etter det leide jeg filmer, se no evil var helt ok og pathology den var egentlig litt sprø men bra. Etter det dro jeg og Ine til øvings lokaet til Robin og Pat så de øve, i syv tiden eller noe kom Eliza og Arneberg og hentet oss. Dro for å bowle med Silla, Michael, Lina, Patrik,Celin, Andy. Kom hjem spiste mat og så filmer.

Fredagen
Dro til byen leverte filmer, kjøpte oss en is og hentet grill mat som vi skulle ha til dagen etter. Lagde taco og så film og koset oss.

Jeg fikk t-skjorta av gutten min, å den er flott!LørdagenEliza og Arneberg kom å hentet oss halv fem tiden, dro til storbyen og tittet. Deretter kjørte vi til Tor og Siljes hytte i seks tiden. Grillet og koset oss med øl osv, var en kjempe morsom kveld med god mat, dansing og bading på noen.

(kommer kanksje flere bilder men dette var de jeg hadde)
Jeg og Robin gikk i butikken på morgen og handlet frokost jeg kjøpte jordbær og lagde hjemme laget sylte tøy. NAM


Søndagen
Bare slappet av tok det rolig, spiste noe mat, ryddet,o vasket. kjørte tur med Hanne, Robin og Pat. Avsluttet dagen med film. Tv'en til Robin røk brått så skal hente min som står hos pappa.

Pus med vaske hanskene på! Ntåå

Ingen kommentarer: