tirsdag 30. juni 2009

Typisk min flaks.

Vel nå har jeg da drevet å nyset og vært potte tett i nesen siden før skolen sluttet å kjenner nå jeg begynner å bli temmelig lei, ikke nok med at nesen er så tett at det er vanskelig å puste men det går utover søvnen min og får jo aldri soveog våkner veldig tidlig pga varmen,. Ja så er øynene også umulige pga pollen allergien dermed er nesen værre enn den kunne vært å..

Og nå er jeg i skikkelig dårlig form, etter jeg fikk det vepse stikken. Har jo klødd på det, å nå har jeg brått fått sånn esem eller hva man skal kalle det der jeg ble bitt og litt rundt .. Det gjør vondt og er ubehagelig, og smørt på allovera, sånn plante, siden i går .. men vet ikke om det blir bedre. Kunne egentlig tenkle meg å bare dra til legen og funnet ut av det, er det det samme som sist så får jeg jo slik kur .. For infeksjon i huden. Hu trodde det hadde blitt det soste siden jeg hadde klødd slik på det , og jeg har jo lange negler og dermed er det ikke bra..

åh nei vet ikke hva jeg skal gjøre, men nå er jeg lei, er så mye tull ¨å en gang, og når formen streiker i tillegg da, da vet jeg nesten ikke hvor jeg skal gjøre av meg.

1 kommentar:

supermarie sa...

sv: Skoene er fra Bianco! De har fler igjen, løp og kjøp :D