fredag 13. februar 2009

Det som betyr mest, bør vi sette mer pris på før det brått blir borte.

Kommunikasjon og medier har en stor plass i de flestes liv. De spiller en viktig rolle, men siden de alltid er der. Å vi er blitt så vant til at de er der, tenker vi kanskje ikke over hvor mye de egentlig betyr for oss daglig.Men når disse tingene svikter da merker vi med en gang hvor mye de betyr, og hvor ahengige vi er blitt av de.

Er ikke også kjærligheten slik iblant. Noen blir så vant til den andre personen man deler livet med at en glemmer og fortelle personen hvor mye man setter pris på han/hun og at vi bryr oss og er glade i de. Å noen ganger kommer det som et fort vink og så er det brått over. Å det er faktisk da altfor mange finner ut hvor mye den personen betydde! Eller er det bare at noen mennesker har et eller annet drag for det som er uoppnålig? Det som man ikke kan få!

Vel vi alle lever, å ser forskjellige på ting. Ting har forskjellig verdi for oss alle. Men for meg er famile, venner og kjæresten det viktigste i livet. Å ville ikke mistet noe av det. Nettopp derfor jeg prøver så godt jeg kan å vise at jeg setter pris på de, og tenker på de. Heller si at man er glad i noen for mye, enn at de brått en dag begynner å tvile på det, og så er det brått forseint! Er ikke du enig med meg der? Eller synes du heller man skal si det en skjelden gang. Man trenger jo ikek overdrive å si det hele tiden, men trenger ikek skje en gang i året heller, etter min oppfatnig. Det er jo koslig å høre at noen setter pris på deg, tenker på deg, bryr sge og er glad i deg! Tenk og aldri eller så og si aldri få høre det av noen, livet ville nok da vært ganske så u-verdifult!

De små tingene har mye å si, for at man skal kunne beholde de store også!

Ingen kommentarer: