torsdag 5. februar 2009

Unwontedly Dreams.

Hmm i det siste har jeg hatt utrolig merkelige drømmer, å det er liksom ikke snakk om bare uker nå. Men kanskje mnd? Lurer ille på hva disse drømmene betyr. Men hvem hadde vel ikek gjort det. Å det andre som åsså er rart, er at for noen uker drømte jeg ikke noe elelr jeg husket ikek, å jeg huseralltid noe av det jeg har drømt, så brått begynte jeg å drømme alle disse tingene. Noen ganger er det samme drøm som går på runde. Bare att alltid kommer jeg litt lengre i drømmen. Hmm noen ganger skulle jeg ønske man kunne vite hva disse drømmene betyr!

Noen andre som har drømt rart i det siste?


Åsså har jeg kjøpt meg yndlings frokost balndingen min! Nam den er så god. Må jo ha noe å spise på før middagen i kveld. Hmm lurer på hva det blir i dag?


Leid meg filmer i dag å, den ene penelope leide jeg i går å men fikk ikke sett den. Å den andre heter the sisterhood of the travling pants 2. Jeg har bra forventninger til den. For 1'eren synes jeg var veldig fin egentlig. SÅ gleder meg til å se de i kveld.

Ellers skal jeg støv suge huset i dag, lese på media prøve, og se litt på skole aviser for ejg må skrive et innlegg til skole avisen å det må væreferdig til tirsdag, sammedag som vi har media prøven. Og har null tid til slikt i helgen!


Mannen på bussen.
Noe jeg glemte fortelle dere i går, som jeg virkelig burde. Var det mest harry'e som skjedde på bussen hjem fra frediksta i går. Der sitter jeg da og hørerpå musikk. Brått fikk jeg en slik rar følelse å synes jeg så noe i side synet. Jeg snur meg å der sitter en gammel skikkelse med kamera rett på meg og tar bilde(r). Å ja min reaksjon var jo selvfølgelig ''sjokk,, jeg tittet med det blikket, å måtte le littfor meg selv (for først trodde jeg det var en dame.) Helt til denne gammle skikkelisen da leggermerke til at jeg faktisk ser han tar bilde av meg! Han knisper fort, og tar kamera bort. å Jeg ser det skjegget. Å tenker ÆSJ! ÆKKELT! Å det varste er at dette var en gammel mann i 60 åra,masserynker, grått hår, skjegg. Noe så udelikat! Huff. Han snudde seg så fort etter knipsingen å begynte late som ingenting, å ta bilder av naturen. Men ja hva skal jeg si liksom? Æsj det var ui hvertfall et bilde eller flere for mye på hanskamera!

1 kommentar:

ipedersen sa...

Takk :p
Haha så teit med han mannen !
En gang som jeg var i stallen så var det en litt gammel mann med litt fancy kamera som kom og spurte om å ta bilder av oss når vi trente og så der. Og noen par uker etterpå så hørte jeg at han ble dømt for å ha tatt bilder av unge jenter ;O Ekkelt med gamle menn altså, og å tenke på at han faktisk tok bilde av meg !