fredag 30. juli 2010

Uka som har gått, skjedd mye på liten tid.

Mandag: Kjørte jeg og mamma til Elverum tittet rundt spiste, handlet litt, så på hybler/leiligheter. Hadde en koselig dag og fikset meg hybel i bofellesskap med andre sykepleier studenter. Så kom Ina til meg på kvelden, da ble det film og paier og is.













Tirsdagen: jobbet jeg for mamma i salongen, vasket og tok tlf-er. Spiste lunsj med Michelle på pizza nini ble kylling salat på meg var godt, deretter tilbake på jobb. Kl fem møtte jeg Thea, vi tok oss en tur til Fredrikstad og tittet litt. Etter det dro vi på butikken handlet mat, så hjem til Thea og snakket, laget wok, spiste is og koset oss. Robin kom til meg på kvelden, så noen episoder med frustrerte fruer før vi sovnet.

Fikk med ny shampoo, balsam og hår kur hjem, herlig.


Fikk herlig nystekt muffens fra kaffe liten av mamma.



Dette hadde jeg på meg.

Onsdagen: Var jeg og Robin i butikken, var miljø vennlige pantet flasker, så kjøpte vi mat. Så laget vi hjemmelaga tacopizza som ble kjempe god! Så slappet vi av så på film og tv. Avsluttet selvsagt kvelden med frustrerte fruer.









Torsdagen: Ringt politi stasjonen for å få ny politi attest siden den andre rett og slett hadde forduftet. Spiste frokost med Robin og besøkte jeg bestefar, tok meg en liten smakebit på maten, og koset oss med jordbær og fløte. Kl fem dro jeg til gamlebyen for å hente Malin (grisen) på jobb. Så dro vi hjem lagde middag noe nytt som jeg ikke har spist før, nudler med kyllingkjøttdeig, purre, brokkoli, koriander og soyasaus var godt. Så på film som var helt ok. Henta Anja på tog stasjonen. Så ble det en del snakking og tv titting før jeg dro hjem på kvelden i den stormen.




Søte pølsa til Malin spiste banan og hoppet rundt.


Bestafar og meg.

Anja og pølsa.

Meg og Grisen.
Fredagen: Ringte og styret med skoler for over natta hadde jeg kommet inn i Fredrikstad som egentlig var første valget. Dermed var Elverum plassen annullert. Men nå er jeg bilt usikker og tror jeg vil gå i Elverum siden jeg har fikset alt, i tillegg som jeg har hørt det er en veldig bra skole med fint miljø blant studentene. Ringte og fikset i over to timer, prøvde sende mail 4 ganger men av alle dager sulle selvsagt mailen klikke i dag. Når jeg hadde snakket med en dame 3, 4 ganger og ventet 20 min i tlf og snakket 30 fant hu ut at jeg ikke skulle snakke med hu med i i Hedmark. Og når jeg endelig kom frem der var de som drev med opptak gått for dagen. Kl var to, noen som har en slik viktig jobb burde ihvertfall jobbe til 4. Så nå må jeg ringe tilbake til mandag når jeg er i Krakow. Jaja, deretter hadde jeg bare litt over en time på å støv sugehuset, vaske badet og dusje før Ina, Robin og Anreberg kom for å hente meg. Så var vi på tur til Sverige, ble en tur innom polet i strømstad også. Når vi kom hjem ble det tv og middag vi prøvde ut noe nytt. Så frustrerte fruer, te og svenske kanelboller før vi sovnet.
Dette hadde jeg på meg, slapp-av-klær.

Kjøpte noen sterke cider og disse, ville egentlig ha en stor flaske med pæresmak men de hadde ikke det så fikk bare kjøpe disse små.

Dette potetgullet er fantastisk fikk det av Robin, han kjøpte seg et med pizza med pepperoni smak og det smakte faktisk det, tøft.

Her er maten vi lagde. Biff nudler med kebab kjøtt, erter, gulerøtter, linser, kikkerter. Ble faktisk veldig godt.

Ingen kommentarer: