onsdag 17. desember 2008

17 desember. Toilsome day!


Pakking for fult, å kaoset ble vel i grunn bare verre og verre, flere bilde runder, fra rommet, dette er fra stua mi, sorry for at bildene er dårlige men er tatt med mobil+ at det var dårlig lys og mørkt.

Kan i grunnen si dagen i dag har vært nokså slitsom. Startet med å måtte stå opp kl 6 som alle andre skole dager, for å dra på skolen. Fikk gratis minne penner på skolen i dag det var jo sjekkt ellers var dagen nokså lang virkt det hvertfall som. Skole dagen sluttet kvart over to, da dro jeg og Ine på storbyen for å få oss noe mat før trafikale grunnkurset. Det begynte 4 og var ikke ferdig før nærmere halv syv. Ble hentet og kjørte ned i ny huset for å vaske. Der vasket jeg først gulv og vegger i stua som skal bli min. Så en hel masse i resten av huset, tok og pakket ut ting til kjøkkenet osv etter 3 timer ble det mat! Pizza fra thai ett eller annet, den var faktisk god. Etter dte var det en 40 min til med rydding.

Kom hjem, tok en dusj. Så var det på'n igjen, nå skulle jeg pakke oppe i stua og rommet mitt her. Pakket,kastet ting og fant ting man kunne gi bort. Dette drev jeg på med til hm for ti min siden, altså nærmerehalv to, holdt på i 3 og en halv time. Nokså sliten nå kan man si, så ja tenkte legge meg å sove, skal ikke opp før halv åtte i morgen heldigvis !! Begynner to timer senere.

Har fått tatt en del bilder i dag så legger de ut så dagens blogg ikke bare blir kjedelig.
Ine lå og slappet av i sofaen på skolen, så skulle hu se på et bilde på mobilen mens hu lå, og klarte miste mobilen på leppen og begynte brått og blø som en tulling, jeg holdt på å le meg i hjel og det gjorde vel i grunn hu å!

fant dette på veggen ved vann maskinen i dag, fikk meg til å tenke på filmen-mannen som elsket yngve '' ikke vær så kug då!''

Å joda, vi får gratis frukt på skolen hver dag, jeg benytter meg av tilbudet og hamstrer inn en hel masse, i dag hadde vi digre bananer, og når jeg sier digre så mener jeg det!

Minne pennene vi fikk utdelt.

Se så søt, Ine hadde tatt kjærlighet inne hos mamma etter at hu hadde vasket håret mitt i salongen, og det var vist ikke bare kjærligheten som var blå joda, tennene hennes og tungen, og leppene hennes var også brått blå! I'm blue bby i'm BLUE!

Juletreet på trafikkale grunnkurset er litt kost når de pynter til jul, får litt julestemning.


Åh og slik så det da ut mens jeg pakket og ryddet, et jævla kaos, som bestemor ville sagt det så, ser ut som et bomba hore hus. Seriøst, men men, når jeg må gå igjen hva som skal hvies, gis bort, og hva som skal i søppel sekke rog hav som skal i esker er det jo ikke rart det blir mye rot.


Åh gleder meg synnsykt til å bli ferdig, med flyttingen. Jaja nå skal det bli flott og sove. SOv godt folk.

3 kommentarer:

Lena. sa...

Juletreeeeeee :D

Vikkebekke sa...

Høres ut som om du går på en fin skole med mange frynsegoder ;) Hvor er det du går hen forresten? Bananer er knall!

Caroline sa...

morsomme bilder :D bananer er nam, det får vi på skolen også