onsdag 3. desember 2008

3. desember. You'r my special someone.


Åh når jeg våknet i dag å så Robin ligge ved siden av meg, ville jeg virkelig ikke dra på skolen. Jeg ville jo bli liggende der i sengen å heller se film og slappe av. Men jeg var flink og dro på skolen! Hadde bare fire timer. Eller egentlig tre ene timen tegnet vi, spiste pepper kaker og hørte på jule sanger, det gir jo litt jule stemning!


kl 2 tok jeg turen tilbake til Robin, klarte å glemme filmene jeg hadde leid dagen før.lå i sengen og slappet av å så på film -hancock,den var bra. Etter filmen ble det serien according to Jim, morro serie, og the jule kalender da selvsagt! Tok kvert på syv bussen hjem, ville ikke dra fra han er jo alltid like kjipt, men jeg måtte jo levere filmer, og om jeg tok den bussen rakk jeg sitte på mamma hjem fra byen.

Kom hjem lagde meg middag, i dag ble det bare noe så lett vindt som pytt i panne, men er jo ok for er jo godt. Så en tur på datan og gossip gril. Å når mamma kom hjem lagde hu brått vafler det er jo nam, men jeg var så ille mett, så orket kun tre hjerter.Nå har jeg nettopp dusjet, og sett på csi å tenkte egentlig å legge meg er egentlig litt trøtt.

1 kommentar:

Sofie sa...

Okei, takk for respons :) Hancock var bra