mandag 27. juli 2009

så lukket jeg døren, og låste.

Vel i dag har jeg vært på jobb, skal nå jobbe hele uka fra kl 11 til slik halv seks. PÅ kaffeliten, som er en kafe midt i gå gaten i sarpsborg. I dag var første gangen jeg stnebgte som jeg skal gjøre resten av uken. Da er det og vaske , og rense alle maskiner, og rydde osv før jeg stenger det. Det gikk fint. Men jeg må ærlig innrømme at jeg m¨åtte gå tilbake etter å ha gått et lite stykke for å skjekke om jeg faktisk låste døren. Er så ekkel følelse det når du brått blir usikker på om du ste døre, slo av ovnen osv. Men j jeg hadde slått den av!

Når jeg kom hjem hadde mamma og Tom bestilt pizza, så da siste jeg og Robin, og snekket, så tok jeg meg en varm dusj! Jeg elsker dusjen, den er virkelig hellig!. Så tok vi oss en kjøre tur med Arneberg.

Og nå ligger vi her i sengen og slapper av , har snakket litt og skal snart til å se film - cool men som er en nokså ny komedie. Blir spennende å se.

Bildene jeg tok i dag er veldig dålige fordi det er tlf bilder, og kameraet der suger, men men.


Tropisk smoothie- ille god, bør kjøpes!

Sirups i kaffen anbefales, personelig synes jeg, irish eller sjokolade og cocos.
Selger også frappe med masse smaker, sjokolade er god! Men i dag fikk jeg smake med vanilje og kaffe smk i dag den var god
Så lagde jeg salater, ogde var kost å se på masse farger!! Kylling salat med, sol tørkede tomoater, agurk, paprika, små tomater, appelsin, jordbær og oliven!
Lunsjen min, en brød skive med litt kylling, salat og karri-dressingSå har de slikens kald te som er sån 100 % naturlig, mørk og grønn te. Men jeg har ikke smakt men de skal vist være ille gode har jeg hørt.
De har en god pasta dressing, kan bli litt mye olje, åsså liker jeg ikke feta ost og sol tørkede tomater men den er god ellers!
Forskjellige te-er mng gode, kan også kjøpes i løs vekt
Punch-boller
Gulerot kaker baker de selv den er ille god og man får det stykket for en grei pris

Så venter en ny dag med jobb i morgen så skal legge meg om ikke så lenge..

1 kommentar:

Marianne sa...

Jeg vet hvordan den følelsen er når du er usikker på om du låste butikken(kafeen).. hehe..